home

Een goed ge√ęgaliseerde vloer levert in combinatie met de juiste coating een slijtvaste look-a-like gietvloer op. Met alle voordelen van een gietvloer, maar voor een veel lagere prijs.

Het aanbrengen van een coating op een geëgaliseerde vloer is voor veel sectoren een prima oplossing. Denk aan horecagelegenheden, kantoor- en bedrijfsruimten, werkplaatsen en zorginstellingen. De unieke eigenschappen van de coating zorgen voor een decoratieve én functionele vloer voor een budgetprijs.

Ook voor de particuliere markt is een vloer met coating een goede low-budget oplossing. Een vloer geëgaliseerd en gecoat door Vloeregaliseren.nl is licht tot halfzwaar belastbaar. Prima voor in huis of in de garage.

Vandaag offerte, binnen twee weken gereed
We begrijpen dat u het egaliseren en coaten van uw vloer liever vandaag dan morgen gedaan wilt zien. Daarom werken wij standaard met korte doorlooptijden. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan, dan kunt u over twee weken genieten van uw gecoate look-a-like gietvloer. Wij werken alleen met materialen van topkwaliteit, zodat het egaliseren en coaten van uw vloer het gewenste resultaat levert. Daarnaast kunt u erop rekenen dat we overlast tot het minimum beperken. Denk aan geluidsoverlast of restafval. We laten onze werkplek na het egaliseren en coaten van de vloer keurig achter. Voor een perfecte vloer en evenzo fijne afwikkeling bent u bij Vloeregaliseren.nl aan het juiste adres.

Egaliseren en coaten door Vloeregaliseren.nl, de voordelen op een rij:

  • een offerte on demand
  • we hanteren lage kosten
  • ons team heeft veel ervaring in het egaliseren en coaten van diverse soorten vloeren
  • we werken alleen met VCA-gecertificeerde medewerkers
  • we werken door heel Noord-Holland
  • er zijn verschillende egalisatiediktes mogelijk
  • gegarandeerd binnen twee weken een vloer met topcoating
  • we werken voor zakelijke partners, overheid en particulieren

Heeft u vragen over het coaten van uw vloer of wilt u advies op maat?
Bel 06 1380 0449 of mail uw vraag naar info@vloeregaliseren.nl. Wij staan voor u klaar!