home

Op zoek naar een betaalbare gietvloer met betonlook? Vloeregaliseren.nl biedt u een voordelig alternatief! Wij toveren iedere betonvloer met de juiste egalisatie en lak om tot een look-a-like gietvloer met betonlook.

Net zo mooi, voor een fractie van de prijs. Vraag hier direct een offerte aan, realisatie binnen twee weken gegarandeerd!

Industriële uitstraling
De betonlook gietvloer is gewild. En dat is niet voor niets, want deze vloer past perfect bij de immens populaire industriële uitstraling die we terugvinden in zowel zakelijke als private omgevingen. De betonlook gietvloer is gemaakt van kunststof en nagenoeg onverwoestbaar. En niet bepaald goedkoop. Daar brengt Vloeregaliseren.nl verandering in! Met een goed geëgaliseerde betonvloer en de juiste lak en egaline realiseren we een look-a-like betonlook gietvloer die niet van een echte gietvloer te onderscheiden is. En natuurlijk zorgen we voor dezelfde voordelen als de betonlook gietvloer:

  • vochtdicht
  • isolerend
  • slijtvast
  • halfzwaar belastbaar
  • antislip mogelijk
  • ook in combinatie met vloerverwarming

Werkwijze

Ons zeer ervaren en VCA-gecertificeerde team werkt alleen met materialen van topkwaliteit, zodat het repareren en egaliseren van uw betonvloer het gewenste én blijvend resultaat oplevert. Vervolgens coaten we de betonvloer en lakken we deze af met een speciale egaline. Het resultaat mag er zijn: uw budget betonlook gietvloer. Niet van echt te onderscheiden. Natuurlijk kunt u erop rekenen dat we overlast tot het minimum beperken. Denk aan geluidsoverlast of restafval. We laten onze werkplek keurig achter. Voor een perfecte vloer en evenzo fijne afwikkeling bent u bij Vloeregaliseren.nl aan het juiste adres.

Hoe het egaliseren uw look-a-like betonlook gietvloer precies in zijn werk gaat? Lees hier alles over onze werkwijze voor het egaliseren van uw betonvloer.

Heeft u vragen over betonlook gietvloer of wilt u advies op maat?
Bel 06 1380 0449 of mail uw vraag naar info@vloeregaliseren.nl. We staan voor u klaar!