home

Waarom wij het zo druk hebben? Omdat de prijs-kwaliteit verhouding van onze vloeregalisaties optimaal is! We leveren kwaliteit vloeregalisaties voor marktconforme prijzen.

Prijs vloer egaliseren
Wilt u een offerte ontvangen zodat u weet welke prijs van toepassing is op de egalisatie van uw vloer? Vraag hier direct uw persoonlijke offerte aan. U ontvangt een vrijblijvende offerte per e-mail. Onze prijsopgave is altijd onder voorbehoud van keuring de ondervloer. Daarvoor komt voor aanvang van het werk een van onze medewerkers bij u langs.

Voor een voordelige prijs uw vloer laten egaliseren?

En daarnaast profiteren van optimale kwaliteit? Ons team staat voor u klaar! Het bekleden van een vloer geeft het mooiste resultaat wanneer de ondergrond vlak is. Door een laag egaline aan te brengen wordt de vloer niet alleen vlakker en mooier, het verlengt ook de levensduur van de bekleding zoals vloerbedekking, marmoleum, parket en laminaat die daarop wordt aangebracht. De voordelen op een rij:

  • uw vloer egaliseren geeft het beste resultaat bij het bekleden
  • daarnaast verlengt het egaliseren van uw vloer de levensduur van de bekleding
  • én: egaliseren lost eventuele vochtproblemen op

Naast de voordelige prijs van Vloeregaliseren.nl verkrijgt u door de langere levensduur van de bekleding dus nog meer voordeel.

Binnen twee weken resultaat
Vraagt u vandaag nog een prijs voor het egaliseren van uw vloer aan, dan komen wij het werk desgewenst binnen twee weken uitvoeren. Ons team is ruim ervaren in het egaliseren van alle soorten vloeren. Dat wij alleen met materialen van topkwaliteit werken is een vanzelfsprekendheid. Het komt de manier van werken en het eindresultaat ten goede. Wij hanteren altijd een vaste prijs, zodat u vooraf precies weet wat de egalisatie van uw vloer gaat kosten.

Heeft u vragen over de prijs voor het egaliseren van uw vloer of wilt u advies op maat?
Bel 06 1380 0449 of mail uw vraag naar info@vloeregaliseren.nl.