home

Betonlook is hotter dan hot. Je vindt de betonlook terug in zowel zakelijke omgevingen als in woningen. Daarmee wint ook de betonlook vloer terrein. Er kleeft slechts één nadeel aan de betonlook gietvloer en dat is de prijs. De aanleg van betonlook gietvloeren loopt behoorlijk in de papieren. Vloeregaliseren.nl komt met de oplossing: de budget betonlook vloer. Gemaakt van…. een betonnen ondervloer met de juiste coating.

Industriële uitstraling
De betonlook gietvloer past perfect bij de moderne en gewilde industriële uitstraling. Dit type gietvloer is gemaakt van kunststof en zeer in trek. Alleen de prijs maakt deze vloer dus niet voor iedereen toegankelijk. Daar brengt Vloeregaliseren.nl verandering in. Met een speciale lak en goed geëgaliseerde betonvloer realiseren we een betonlook vloer die niet van een echte gietvloer te onderscheiden is. En natuurlijk zorgen we voor dezelfde voordelen als de gietvloer:

  • slijtvast
  • halfzwaar belastbaar
  • antislip mogelijk
  • ook in combinatie met vloerverwarming

Vraag hier direct een offerte aan.

De perfecte basis voor uw interieur
Een fraaie betonlook vloer is de perfecte basis voor elk interieur. In zowel private als zakelijke omgevingen. Het egaliseren van uw betonvloer is een vereiste voor een perfect eindresultaat. Vloeregaliseren.nl zorgt met haar ervaren VCA-gecertificeerde team voor een vlekkeloze egalisatie en realiseert met een speciale lak een verbluffend eindresultaat. We werken met vaste prijzen, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. En zoals gezegd: deze prijzen liggen vele malen lager dan die voor een betonlook gietvloer. Hoe het egaliseren en coaten van uw betonlook vloer precies in zijn werk gaat? Lees hier alles over onze werkwijze voor het egaliseren van uw betonvloer.

Heeft u vragen over onze betonlook vloer of wilt u advies op maat?
Bel 06 1380 0449 of mail uw vraag naar info@vloeregaliseren.nl. We staan voor u klaar!