home

het bedrijf dat werkelijk alle vloeren egaliseert

Voor u een nieuwe vloer kunt leggen of laten leggen moet vaak de oude vloer nog eerst geegaliseert worden. Indien U daar zelf geen tijd voor heeft kan Vloeregaliseren.nl dit voor u verzorgen.

Vul uw gegevens in het formulier om zo snel mogelijk  de offerte kosteloos te ontvangen. Vloerenegaliseren.com: het bedrijf dat alle soorten vloeren egaliseert.

Vloer beoordelen voor egaliseren
Egalisatie van de vloer is vaak nodig als voorbereiding op tegelen of parket leggen. Normaal egalisatiecement is bedoeld voor het opvullen van kleine oneffenheden (enkele millimeters). Er bestaat ook egalisatiecement van zware kwaliteit waarmee u een laag kunt aanbrengen van maximaal 6 cm dik.

Bij Vloer egaliseren zoeken wij voor de beste oplossing in uw situatie. Wij geven vooraf een duidelijk prijs. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Waarom egaliseren
Een vlakke vloer geeft het beste resultaat bij het bekleden ervan. Door een laag egaline aan te brengen wordt de vloer niet alleen vlakker en mooier maar het verlengd ook de levensduur van de bekleding die daarop is aangebracht zoals vloerbedekking, marmoleum, parket en laminaat.

  1. Indien aanwezig lost egaliseren vochtproblemen op
  2. Egaliseren verlengd de levensduur van de bekleding
  3. Egaliseren geeft het beste resultaat bij het bekleden

Egaliseren is niet altijd nodig. In nieuwbouw zijn de meeste vloeren afgewerkt met een zogenaamde “chapelaag". Dit is een cementlaag van c.a. 6 tot 8 centimeter dik die vloerverwarming-, water- & CV-leidingen afdekt. Voor de meeste afwerkvloeren is de chapelaag voldoende glad afgewerkt.