home

Vloerverwarming wint aan populariteit. Niet gek natuurlijk: uw werk- en leefruimte perfect op temperatuur zonder aanwezigheid van ruimtevretende en meestal onooglijke radiatoren.

Daarnaast is uw keuze voor vloerverwarming een milieubewuste, want u verbruikt aanzienlijk minder gas. Ook prettig voor uw energierekening dus! Vloeregaliseren.nl is gespecialiseerd in het egaliseren van vloeren na het leggen van vloerverwarming. Of u nu kiest voor een droogbouwsysteem (elektrisch verwarmen) of een natbouwsysteem (verwarmen middels warm water), de vloer voor uw vloerverwarming egaliseren is een klus voor Vloeregaliseren.nl. U geniet snel en zonder zorgen van van de gelijkmatige warmteverdeling.

Voor de installateur
Vloeregaliseren.nl heeft ruim ervaring in het egaliseren van vloeren met vloerverwarming. Het dichtzetten van de sleuven behoort tot onze expertises. De materialen waarmee we werken maken het mogelijk om een uur na het dichten van de sleuven de vloer met vloerverwarming al te egaliseren. We werken reeds jaren intensief samen met diverse specialisten op het gebied van vloerverwarming en we weten onze planning altijd optimaal aan te passen aan die van de installateurs. Wilt u meer informatie over het egaliseren van de vloeren met uw vloerverwarming? Bel meteen even met onze eigenaar Patrick Koelemij: 06 1380 0449.

Waarom uw vloer met vloerverwarming laten egaliseren door Vloeregaliseren.nl?

  • we hanteren lage kosten
  • ons team heeft veel ervaring in het egaliseren van diverse soorten vloeren, ook met vloerverwarming!
  • we werken alleen met VCA-gecertificeerde medewerkers
  • we werken door heel Noord-Holland
  • er zijn verschillende egalisatiediktes mogelijk
  • gegarandeerd binnen twee weken een geëgaliseerde vloer met vloerverwarming
  • ontvang snel een online offerte
  • we werken voor zakelijke partners, overheid en particulieren

Heeft u vragen over het egaliseren van uw vloer met vloerverwarming of wilt u advies op maat?
Bel 06 1380 0449 of mail uw vraag naar info@vloeregaliseren.nl. Wij staan voor u klaar!

gebruik maken van onze diensten?

vraag gratis offerte aan