home

Voor u een nieuwe vloer kunt (laten) leggen moet vaak de oude vloer eerst ge√ęgaliseerd worden. Heeft u daar zelf geen tijd voor of zin in? Vloer-egaliseren.com staat voor u klaar.

Vraag direct een offerte aan! Vloeregaliseren.nl, wij egaliseren alle soorten vloeren. Van beton- tot tegelvloer.

Vloer beoordelen voor egaliseren
Egalisatie van uw vloer is dé voorbereiding op het leggen van een tegelvloer of parket. Een vloer egaliseren is maatwerk. Met standaard egalisatiecement kunnen kleine oneffenheden van enkele millimeters eenvoudig worden opgevuld en gladgestreken. Voor het zware werk beschikken we over een egalisatiecement van zwaarder kaliber. U kunt rekenen op de juiste oplossing voor het egaliseren van uw vloer. Natuurlijk geven we u vooraf inzicht in de prijs. U weet precies waar u aan toe bent. Ook wat betreft onze werkwijze: we zorgen ervoor dat we niemand tot last zijn. We beperken geluidsoverlast zoveel als mogelijk en laten onze werkplek na het egaliseren van uw vloer keurig achter.

Waarom egaliseren?
Een vlakke vloer geeft het beste resultaat bij het bekleden ervan. Door een laag egaline aan te brengen wordt de vloer niet alleen vlakker en mooier, het verlengt ook de levensduur van de bekleding zoals vloerbedekking, marmoleum, parket en laminaat die daarop wordt aangebracht. De voordelen op een rij:

  • uw vloer egaliseren geeft het beste resultaat bij het bekleden
  • daarnaast verlengt het egaliseren van uw vloer de levensduur van de bekleding
  • én: egaliseren lost eventuele vochtproblemen op

Egaliseren is echter niet altijd nodig. In nieuwbouwprojecten zijn de meeste vloeren afgewerkt met een zogenaamde chapelaag. Deze cementlaag van 6 tot 8 centimeter dik dekt vloerverwarming-, water- & CV-leidingen af. Voor de meeste afwerkvloeren is de chapelaag een prima basis. Twijfelt u? Neem gerust contact op!

Wist u dat… het egaliseren van uw betonvloer ook een prima basis is voor een betonlook vloer? Een voordelig alternatief!

Heeft u vragen over het egaliseren van uw vloer of wilt u advies op maat?
Bel 06 1380 0449 of mail uw vraag naar info@vloeregaliseren.nl.

gebruik maken van onze diensten?

vraag gratis offerte aan