home

Een tegelvloer is prima te egaliseren, mits er professionele materialen worden gebruikt. Verhalen over loslatende tegels doen wij graag de das om.

Met de juiste gereedschappen, vakmanschap en materialen (primer en egaline) speciaal voor tegelvloeren realiseren we in korte tijd een perfect geëgaliseerde tegelvloer. Ongeacht de omvang van uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan. Dankzij ons omvangrijke team en flexibele instelling zijn we in staat uw tegelvloer binnen twee weten te egaliseren.

Waarom uw tegelvloer laten egaliseren door Vloeregaliseren.nl?

  • ruim ervaring in het egaliseren van tegelvloeren
  • onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd
  • we werken door heel Noord-Holland
  • verschillende diktes mogelijk
  • gegarandeerd binnen twee weken resultaat
  • online offerte -> snel en vrijblijvend
  • vaste prijs vooraf

Natuurlijk egaliseren we ook betonvloeren en houten vloeren.

Tegelvloer egaliseren - onze werkwijze

Tegels, plavuizen en natuursteen zijn vaak direct in het cement gelegd. Voorwerk, zoals het verwijderen van vloerbekleding, is daarom bij het egaliseren van een tegelvloer doorgaans niet nodig. We starten met het opschuren en maken de vloer vervolgens stofvrij. Daarna brengen we een hechtmiddel aan zodat de egaline goed kan hechten aan de ondergrond. Vervolgens starten we met het egaliseren van de tegelvloer. Met behulp van de egalinepomp worden de egaline en het water in de juiste verhouding gemengd en gelijkmatig verdeeld. Het eindresultaat is een vlakke ondergrond die de levensduur van de door u gekozen vloerbedekking aanzienlijk verlengt. Natuurlijk kunt u erop rekenen dat we overlast tot het minimum beperken. Denk aan geluidsoverlast of restafval. We laten onze werkplek na het egaliseren van uw tegelvloer keurig achter.

Vraag direct een offerte aan voor het egaliseren van uw tegelvloer.

Heeft u vragen over het egaliseren van uw tegelvloer of wilt u advies op maat?
Bel 06 1380 0449 of mail uw vraag naar info@vloeregaliseren.nl.

gebruik maken van onze diensten?

vraag gratis offerte aan