home

In traditionele jaren ’30 woningen ligt standaard een houten vloer. Deze kan prima dienen als ondervloer, mits de egalisatie perfect wordt uitgevoerd.

Vloeregaliseren.nl weet hoe! Voordat we met primer en egaline uw houten vloer egaliseren, stabiliseren wij eerst de bestaande vloer met spaanplaat. Vervolgens realiseren we met primer en egaline een perfect geëgaliseerde houten vloer welke de perfecte basis is voor iedere vloerbedekking.

Binnen twee weken resultaat
Vraagt u vandaag nog een offerte aan, dan komen wij desgewenst binnen twee weken uw houten vloer egaliseren. Ons team is ruim ervaren in het egaliseren van houten vloeren en bovendien VCA-gecertificeerd. Dat wij alleen met materialen van topkwaliteit werken is een vanzelfsprekendheid. Het komt de manier van werken en het eindresultaat ten goede. Wij hanteren vaste prijzen, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Laat u door Vloeregaliseren.nl uw houten vloer egaliseren? Dan bent u zeker van een vlakke ondergrond die de levensduur van de door u gekozen bekleding aanzienlijk verlengt. Natuurlijk kunt u erop rekenen dat we overlast tot het minimum beperken. Denk aan geluidsoverlast of restafval. We laten onze werkplek na het egaliseren van de houten vloer keurig achter.

Waarom uw houten vloer laten egaliseren door Vloeregaliseren.nl?

  • wij realiseren de perfecte basis voor vloerbedekking
  • onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd
  • we werken door heel Noord-Holland
  • verschillende diktes mogelijk
  • gegarandeerd binnen twee weken een strakke houten ondervloer
  • online offerte -> snel en vrijblijvend
  • vaste prijs vooraf

Hoe het egaliseren van uw houten vloer precies in zijn werk gaat? Lees hier alles over onze werkwijze voor het egaliseren van uw (houten) vloer.

Heeft u vragen over het egaliseren van uw houten vloer of wilt u advies op maat?
Bel 06 1380 0449 of mail uw vraag naar info@vloeregaliseren.nl.

 

 

gebruik maken van onze diensten?

vraag gratis offerte aan