home

Een strakke ondervloer is de basis voor iedere vloerbedekking. Het egaliseren van uw betonvloer is een vereiste voor een perfect eindresultaat. Geen tijd of niet voldoende kennis in huis om zelf aan de slag te gaan? Vloeregaliseren.nl heeft een ervaren VCA-gecertificeerd team en is gespecialiseerd in het egaliseren van betonvloeren. We werken met vaste prijzen, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Vandaag offerte, binnen twee weken gereed
We begrijpen dat u het repareren en egaliseren van de betonvloer liever vandaag dan morgen gedaan wilt zien. Daarom werken wij standaard met korte doorlooptijden. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan, dan kunt u over twee weken de gewenste vloerbedekking (laten) leggen. Wij werken alleen met materialen van topkwaliteit, zodat het repareren en egaliseren van uw betonvloer het gewenste én blijvend resultaat oplevert. Daarnaast kunt u erop rekenen dat we overlast tot het minimum beperken. Denk aan geluidsoverlast of restafval. We laten onze werkplek na het egaliseren van de betonvloer keurig achter. Voor een perfecte vloer en evenzo fijne afwikkeling bent u bij Vloeregaliseren.nl aan het juiste adres.

Wist u dat het egaliseren van uw betonvloer ook een prima basis is voor een betonlook vloer?

Waarom uw betonvloer laten egaliseren door Vloeregaliseren.nl?

  • wij garanderen de perfecte basis voor uw vloerbedekking
  • we werken door heel Noord-Holland
  • verschillende diktes mogelijk
  • onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd
  • gegarandeerd binnen twee weken een strakke vloer
  • online offerte -> snel en vrijblijvend
  • vaste prijs vooraf

Hoe het egaliseren van uw betonvloer precies in zijn werk gaat? Lees hier alles over onze werkwijze voor het egaliseren van uw betonvloer.

Heeft u vragen over betonvloer egaliseren of wilt u advies op maat?
Bel 06 1380 0449 of mail uw vraag naar info@vloeregaliseren.nl. We staan voor u klaar!

gebruik maken van onze diensten?

vraag gratis offerte aan