home

De plavuizen vloer is terug van weggeweest. Niet gek, want u kunt er alle kanten mee op. Plavuizen vloertegens zijn er in alle soorten en maten. Denk aan natuursteen, mozaïek en houtlook tegels.

Het grote voordeel is dat ook de aanleg van vloerverwarming mogelijk is in combinatie met plavuizen. En de egalisatie voor uw plavuizen vloer? Die is in goede handen bij Vloeregaliseren.nl. Wij zorgen voor de perfecte basis voor uw perfecte vloer.

Voordelig de ondervloer egaliseren voor het leggen van plavuizen
Vloeregaliseren.nl hanteert marktconforme tarieven voor de egalisatie voor uw plavuizen vloer van topkwaliteit. Naast het voordeel in prijs profiteert u ook van voordeel in resultaat. Door het aanbrengen van een egalisatielaag is uw ondervloer de perfecte basis voor het aanleggen van de plavuizen vloer. De voordelen op een rij:

  • uw vloer egaliseren geeft het beste resultaat bij het leggen van plavuizen
  • daarnaast verlengt egaliseren van uw vloer de levensduur van de plavuizen bovenlaag
  • én: egaliseren lost eventuele vochtproblemen op

Vandaag offerte, binnen twee weken gereed
We begrijpen dat u het repareren en egaliseren van de vloer waar u plavuizen wenst liever vandaag dan morgen gedaan wilt zien. Daarom werken wij standaard met korte doorlooptijden. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan, dan kunt u over twee weken de gewenste plavuizen vloer (laten) leggen. Wij werken alleen met materialen van topkwaliteit, zodat het repareren en egaliseren van uw vloer de perfecte basis is voor uw plavuizen. Daarnaast kunt u erop rekenen dat we overlast tot het minimum beperken. Denk aan geluidsoverlast of restafval. We laten onze werkplek na het egaliseren van de vloer keurig achter. Voor een perfecte vloer en evenzo fijne afwikkeling bent u bij Vloeregaliseren.nl aan het juiste adres.

Heeft u vragen over het egaliseren van uw vloer voor de aanleg van plavuizen of wilt u advies op maat?
Bel 06 1380 0449 of mail uw vraag naar info@vloeregaliseren.nl. Wij staan voor u klaar!

gebruik maken van onze diensten?

vraag gratis offerte aan